Candida Albicans

Veel klachten zijn te wijten aan een uitbraak van Candida Albicans.

Wat is Candida Albicans?

Het antwoord is; Candida Albicans is een gistje wat in je darmen leeft, het kan door omstandigheden (Stress, Antibiotica, de Pil, Suiker en andere toxines) veranderen en uitgroeien naar een schimmel. Deze schimmel vormt ‘draden’ in je lichaam en wordt gevoed door suikers.

Het begint in de darmen, maar als de darmflora verstoort raakt kan het in de darmwand kleine gaatjes maken en zo in de aderen komen. Lekke darm of leaky guts genaamd. Daarna ben je ‘vogelvrij’ want eenmaal in het bloed, kan het overal naar toe. Deze schimmel kan ontzettend veel klachten geven, van moe naar huidproblemen, van ‘niet goed’ kunnen slapen tot problemen met het zenuwstelsel.

Een eenvoudige test leert of men Candida in de spijsvertering heeft of niet; ’s Morgens na het opstaan, direct uit bed, dus niets eten of tanden poetsen, vul je een glas met water. Wacht tot het water stil in het glas staat en spuug er een kloddertje speeksel in. Wacht op wat er komen gaat; blijft het speeksel drijven, dan is er niets aan de hand, maar… Zie je witte ‘draden’ (soort tentakels) verschijnen die naar beneden groeien, of zakken de speekselresten naar de bodem van het glas, dan is het mogelijk dat je Candida hebt, op plaatsen waar het niet hoort.

Heb je dit alles niet, dan geen zorgen. Waarschijnlijk is je darmflora in orde. Biolithe kan met de Biofotonen Therapie op Candida Albicans testen en als het aanwezig is voor een oplossing zorgen door de Candida Albicans te behandelen. Behandelen zonder dieet! Wel met een kortdurende beperking van suiker!

Heeft u nog vragen, of wilt u een behandeling, bel of mail ons.