Dyslexie

Zo genoemd omdat deze behandeling speciaal bij dyslexie gegeven wordt. Dyslexie, ook wel woordblindheid genoemd, betekent letterlijk dat iemand moeite heeft met taal. De term dyslexie komt uit het Grieks en Latijn, want dys = niet goed functioneren, lexis = taal of woorden.

Dyslexie epifyse en hypofyse Dyslexie wordt veroorzaakt doordat epifyse en hypofyse niet goed samenwerken met als gevolg dat de beide hersenhelften niet goed geïntegreerd zijn. De therapie werkt voornamelijk op deze klieren. Kinderen tot en met 12 jaar krijgen deze behandelingen niet, tenzij ze dyslectisch zin, wat door de therapeut gemeten kan worden.

Dyslexie epifyse en hypofyse De Biofotonen Therapie heeft de mogelijkheid om de balans tussen linker en rechter hersenhelft te corrigeren, hiervoor zijn meestal ongeveer 30 behandelingen van 16 minuten nodig. Door de balans tussen epifyse en hypofyse te herstellen zullen, de verschijnselen van Dyslexie verdwijnen.

Voor deze behandelingen kan ook een Chikey gehuurd worden. Met de Chikey kan de cliënt deze behandeling zelf thuis uitvoeren, wat als voordeel heeft dat er minder reistijd voor de cliënt is.

Heeft u nog vragen, of wilt u een behandeling, bel of mail ons.