Vaccinaties

Over vaccinaties is oneindig veel te vertellen en wordt zeer genuanceerd gedacht;
- de overheid vindt dat men absoluut niet zonder kan...
- anderen denken dat vaccinaties meer slecht dan goed doen...

Een kinderziekte doormaken zorgt ervoor dat het kind antistoffen aanmaakt en daarna veilig is. Maar.. niemand wil polio of gele koorts krijgen. Iedereen moet en mag een eigen keus maken; vaccineren of niet. Feit is; dat er met de vaccinatie vele schadelijke stoffen (zoals formaldehyde, kwik, aluminium, dierlijke cellen vanuit de kweekmethode en zoetstoffen als sorbitol en sucrose en nog veel meer… ) mee-geënt worden.

Het zijn juist de kleinsten die bij hun entree in deze wereld direct met deze giftige stoffen geconfronteerd worden. En het zijn die net geboren baby’s die daar slecht op kunnen reageren. Hun immuunsysteem is immers nog lang niet ontwikkeld. Dat is het pas na ongeveer een tot anderhalf jaar.

Ook volwassenen kunnen vaccinatieschade oplopen. In de therapie kan worden gemeten of er schadelijke stoffen in het lichaam aanwezig zijn. De reacties hebben zich laten zien in verschillende vormen; door allergieën te ontwikkelen, eczeem te krijgen, astmatische reacties, allergieën of zelfs autisme.

De Biofotonen Therapie is in staat om de schadelijke bij-stoffen die zich tot op hoge leeftijd in het lichaam bevinden, te ontstoren en te neutraliseren. Wanneer deze aanwezig zijn, kan behandeld worden en zullen ‘bijwerkingen’, die vaak zo onbegrepen zijn, worden aangepakt en kunnen de reacties op de (dan geneutraliseerde) stoffen verdwijnen.

Heeft u nog vragen, of wilt u een behandeling, bel of mail ons.