Whiplash

De whiplash is een belangrijk fenomeen binnen de Biofotonen therapie. In de traditionele geneeskunde wordt een whiplash gezien als een gevolg van een ernstig fysiek ongeval, zoals een auto ongeluk. Vanuit het perspectief van Biofotonen betreft een whiplash tevens elke energiebreuk in het lichaam. Zo’n breuk kan worden veroorzaakt door subtiele incidenten bij yoga, rekoefeningen, fysiotherapie of een simpele val.

Als gevolg van de whiplash ontstaat een scheur in het energielichaam. Vaak gebeurt dit in de nek, maar het kan overal in het lichaam voorkomen. In het geval van whiplash is er energie boven en beneden de breuk maar is de energie niet meer verbonden. Evenmin is er energie op het niveau van de breuk. Dit betekent dat organen of klieren niet meer goed functioneren.

Als een whiplash in de nek zit, is het gevolg dat de (bij)schildklieren geen energie ontvangen. Deze belangrijke klieren kunnen allerlei ongezonde verstoringen veroorzaken. Schildklierproblemen worden bijvoorbeeld in verband gebracht met kanker. Een whiplash in de nek doorsnijdt de maagmeridiaan, een van de twaalf hoofd meridianen in de Chinese acupunctuur. Daarom ziet de Biofotonen therapeut de meeste whiplashproblemen gerelateerd aan het functioneren van de maag. De maagmeridiaan loopt ook rond de ogen en de neus. Dat verklaart hoe een whiplash de oorzaak kan zijn van astma, hooikoorts, misselijkheid, amandelproblemen en oogproblemen, symptomen die de traditionele geneeskunde nooit in verband brengt met een whiplash. De Biofotonen behandeling van een whiplash is simpel en vergt slechts enkele minuten. De therapeut moet eerst de precieze plek van de whiplash ontdekken. Dit kan met het Biofotonen meetinstrument (Chiren) gebeuren. Vervolgens zal de therapeut twee elektronen aan de weerszijden van de whiplash plaatsen en wordt de therapie uitgevoerd. De Biofotonen brengen de twee delen van het energetisch lichaam weer met elkaar in verbinding en de energie begint vervolgens weer normaal door het lichaam te stromen.

Heeft u nog vragen, of wilt u een behandeling, bel of mail ons.