De behandeling

Bij de eerste afspraak staat de behandeling in het teken van het zoeken naar alle verstoringen die het lichaam aangeeft. Daarom maakt ook een gesprek deel uit van de behandeling; hoe leeft u, welke voeding neemt u, hoe ziet uw omgeving eruit, enz. 

Daarna worden de gemeten verstoringen gecorrigeerd. Als deze behandeld zijn, kunnen nieuwe aandachtspunten zich aandienen. Zo gaan we punt voor punt de diepte in en zoeken we naar de basis van de klachten.

Behandeling Biolithe Via twee kwartsglazen staven, die in de handen worden vastgehouden, worden vervolgens de verstoorde frequenties gecorrigeerd. Waarna deze verstoringen in het lichaam worden opgeheven. Na deze behandeling volgt een controlemeting, waarna een 2e behandeling volgt.

We zoeken ook naar de invloeden van stoffen waar het lichaam gevoelig voor is. Dat kunnen chemische stoffen zijn, denk aan chloor enz. Het kunnen ook medicijnen zijn, voedingsstoffen of toevoegingen in onze voeding waar het lichaam bv. een allergie tegen heeft gevormd.

Het enige wat u vervolgens meekrijgt is het advies; drink per dag 1 tot 2 liter water. Dit zorgt ervoor dat het lichaam in staat is om gifstoffen af te voeren. Deze therapie verstrekt u geen flesjes of andere middelen om in te nemen. Het lichaam zal zelf aan het werk gaan en wil daar zeker geen vreemde stoffen bij hebben.

De therapie is erop gericht om 3 behandeling kort na elkaar te geven. Daarna wordt in overleg besloten hoe de behandelingen verder zullen gaan, hoe vaak en wanneer..

Heeft u nog vragen, of wilt u een behandeling, bel of mail ons.

Ervaringen

man 41 met Lyme
Door Jan Keizer 41 jaar Juli 2018 heb ik een tekenbeet opgelopen. ( Geen rode kring) In Augustus begonnen de l... lees meer »»

Vrouw met Lyme
In februari 2018 kwam ik via via in contact met Greet van Biolithe. Greet geeft Biofotonen therapie. Eigenlij... lees meer »»

Gordelroos
Gordelroos Vorig jaar, na een tweede aanval van gordelroos, bleef ik vage klachten houden. Met name het gevoe... lees meer »»

Gordelroos
Vrouw, 62 jaar. Via een andere therapeut ben ik bij Biolithe terecht gekomen. De reden was dat ik jarenlang r... lees meer »»

MS en Lyme
Mevrouw met MS. Hallo Greet, hierbij een update van de voortgang na de behandelingen. Ik heb in december we... lees meer »»

Lymeklachten
Greet, Je hebt mij gevraagd na de 2 behandelingen mijn ervaringen te delen. Ruim twee jaar geleden was ik &qu... lees meer »»