De behandeling

Bij de eerste afspraak staat de behandeling in het teken van het zoeken naar alle verstoringen die het lichaam aangeeft. Daarom maakt ook een gesprek deel uit van de behandeling; hoe leeft u, welke voeding neemt u, hoe ziet uw omgeving eruit, enz. 

Daarna worden de gemeten verstoringen gecorrigeerd. Als deze behandeld zijn, kunnen nieuwe aandachtspunten zich aandienen. Zo gaan we punt voor punt de diepte in en zoeken we naar de basis van de klachten.

Behandeling Biolithe Via twee kwartsglazen staven, die in de handen worden vastgehouden, worden vervolgens de verstoorde frequenties gecorrigeerd. Waarna deze verstoringen in het lichaam worden opgeheven. Na deze behandeling volgt een controlemeting, waarna een 2e behandeling volgt.

We zoeken ook naar de invloeden van stoffen waar het lichaam gevoelig voor is. Dat kunnen chemische stoffen zijn, denk aan chloor enz. Het kunnen ook medicijnen zijn, voedingsstoffen of toevoegingen in onze voeding waar het lichaam bv. een allergie tegen heeft gevormd.

Het enige wat u vervolgens meekrijgt is het advies; drink per dag 1 tot 2 liter water. Dit zorgt ervoor dat het lichaam in staat is om gifstoffen af te voeren. Deze therapie verstrekt u geen flesjes of andere middelen om in te nemen. Het lichaam zal zelf aan het werk gaan en wil daar zeker geen vreemde stoffen bij hebben.

De therapie is erop gericht om 3 behandeling kort na elkaar te geven. Daarna wordt in overleg besloten hoe de behandelingen verder zullen gaan, hoe vaak en wanneer..

Zelf behandelen is ook mogelijk! Lees meer »».

Heeft u nog vragen, of wilt u een behandeling, bel of mail ons.

Ervaringen

ziekte van lyme
Je had mij gevraagd na de Biofotonen behandelingen mijn ervaringen te delen. Ruim twee jaar geleden kreeg ik ... lees meer »»

Lyme behandeling
Jonge vrouw, druk gezin. In mei 2013 ben ik door een teek gebeten in mijn nek. De volgende dag werd ik al ziek... lees meer »»

Lyme
Reactie na lyme behandeling Goedemorgen Greet, Aller eerst de beste wensen voor het nieuwe jaar! Het heeft e... lees meer »»

"Beet"
Reactie van vrouw 45: Het was juli 2000 dat ik een ‘beet’ in de knieholte had. Daar ging ik mee naar de h... lees meer »»

Magnesiumolie
Dag Greet, Het gaat beter met mij. Ik heb meer energie en hoef niet meer overdag nog een keer te slapen/ruste... lees meer »»

Borrelia (Lyme) infectie
Man van 47 jaar met ziekte van Lyme. Eind 2014 kreeg ik meerdere keren last van pijn op de borstkas met uitstr... lees meer »»