Lyme behandeling

Jonge vrouw, druk gezin.
In mei 2013 ben ik door een teek gebeten in mijn nek. De volgende dag werd ik al ziek. Heel erg verkouden en een grieperig gevoel wat maar niet over ging. Ik heb er verder niet meer bij stilgestaan dat dit gerelateerd kon zijn aan de tekenbeet. Ik heb namelijk geen rode kring gehad.

Ongeveer 3 maanden na mijn tekenbeet begon ik allemaal rare klachten te krijgen.
Uitval aan één kant, extreme hoofdpijnen, brandende huid over mijn hele lichaam, pijnlijke ogen, herniapijn, stijve nek, vermoeidheid, ontstoken holtes, algeheel grieperig gevoel, niet meer kunnen slapen, rusteloze benen, brainfog, één heel pijnlijk been enz.. Na bezoek aan de huisarts heb ik een antibiotica kuur gekregen volgens de richtlijnen van het RIVM bij de ziekte van Lyme. Er trad wel enige verbetering op, maar dit was van korte duur.

In mijn verdere zoektocht naar de juiste behandelingen binnen het regulieren en het alternatieve circuit kwam ik bij Greet van Biolithe terecht. Tijdens de behandeling van Greet voelde ik door mijn hele lichaam, met name in mijn been dat er iets gebeurde.
Na de eerste behandeling gebeurde er van alles in mijn lijf. De klachten werden eerst erger, maar dan op een andere manier en trokken daarna weg om niet meer terug te komen.

Ik ben uiteindelijk 4x bij Greet geweest om de andere klachten die onder de Lyme verborgen zaten te laten behandelen.
Al met al is de genezing een lang proces geweest. De klachten zijn niet van de één op andere dag verdwenen, maar er treedt met de tijd wel verbetering op.
Nu 6 maanden na mijn eerste behandeling ben ik voor het eerst helemaal klachtenvrij!
Greet heeft goed werk geleverd en mij mijn leven weer teruggegeven.

Meer informatie op: www.biolithe.nl

Meer nieuws lezen? Zie de voorgaande ervaringen