Vrouw met Lyme

In februari 2018 kwam ik via via in contact met Greet van Biolithe. Greet geeft Biofotonen therapie.
Eigenlijk geloofde ik er al niet meer in dat ik genezen zou. Ik heb, nee had, al jarenlang de ziekte van Lyme.
Indertijd werd deze ziekte nog niet serieus genomen en mijn huisarts deed dat dus ook niet. Toch voelde ik me ellendig, alsof ik chronisch griep had. En ik begon een lange tocht langs alternatieve genezers, weer een antibioticumkuur,homeopathie, nog weer antibioticum, natuurgenezers, en ja antibioticum er overheen want elke keer stak te lyme weer de kop op.
Moe, lusteloos, concentratieproblemen, pijnlijke gewrichten, misselijk en mijn darmen gingen steeds slechter werken.
Zo kwam ik bij Biolithe en deed ik mijn verhaal (voor de zoveelste keer) van alle ellende die steeds maar toenam.
Oh, zei Greet, ik kan je helpen. Ik schoot in de lach want ik geloofde een dergelijke uitspraak niet. Die had ik te vaak gehoord, zonder dat het gebeurde. Geen probleem, zei Greet, het maakt niet uit of je het wel of niet gelooft, en ze begon me te behandelen.
Na de behandelingen, 2 in totaal, leek ik me beter te voelen. Zou het dan toch waar zijn? Maar toen gebeurde het dat ik weer een paar keer een teek opliep. En ongelooflijk, ik kreeg desondanks geen inzinking of lyme aanval. Heel voorzichtig stelde ik vast dat ik me weer vitaal begon te voelen. Daarna merkte ik dat het concentreren weer beter ging. De pijn in mijn gewrichten werd niet erger en mijn darmproblemen leken zich ook te stabiliseren. Ik kan weer een hele dag wandelend doorbrengen en geniet weer van het werken in de tuin. Om het zeker te weten ben ik weer naar Greet toegegaan voor controle. Het Biofotonen apparaat gaf aan de er geen ziekte van Lyme meer was in welke vorm dan ook. Ineens wist ik dat het waar was en ik moest huilen van geluk.
We hebben er samen ook uitbundig om gelachen. Ik had de ziekte van Lyme en ben nu genezen! Dank je wel Greet.

Meer informatie op: www.biolithe.nl

Meer nieuws lezen? Zie de voorgaande ervaringen