man 41 met Lyme

Door Jan Keizer 41 jaar
Juli 2018 heb ik een tekenbeet opgelopen. ( Geen rode kring) In Augustus begonnen de lichamelijke klachten in snel tempo toe te nemen. De reguliere geneeskunde kon me verder niet helpen met de klachten. Na een antibioticakuur van 2 weken zou het afdoende moeten zijn. Nee dus. Ik voelde me zelfs nog belabberder na de kuur. Heel veel spierpijn ( nachten wakker gelegen), gewrichtspijn, vermoeidheid en algehele slapte in het lichaam, concentratieproblemen, zweverigheid in het hoofd. Een wandeling buiten van een kwartier was al uitputtend.
In het verleden heb ik ook meerdere tekenbeten opgelopen in mijn dienstperiode bij het Korps Mariniers maar heb er verder geen aandacht aan besteed. Sinds begin 2003 al wel bepaalde klachten gehad en die zijn in de loop van de jaren alleen maar verergerd.

Ik heb, na een zoektocht over een effectieve behandeling van Lyme, contact gezocht met Greet en ze is gespecialiseerd in Biofotonen Therapie. Ik had er zelf niet eerder van gehoord maar stond open voor alle vormen van behandeling om van mijn klachten af te komen. Na een intakegesprek is de behandeling begonnen. Ik heb twee behandelingen achter elkaar gehad. De Lyme is behandeld plus de co-infecties die actief waren.

Update 18 november: Na de behandeling is mijn slaappatroon verbeterd tot de dag van vandaag. Ik slaap weer de gehele nachten door tot in de vroege ochtend. Het klinkt te mooi om waar te zijn maar na 3 weken was de erge spierpijn in mijn lichaam maar vnl in mijn benen volledig verdwenen. Sterker nog, mijn gewrichtspijn is ook verdwenen. Het slappe gevoel in het lichaam trekt langzaam weg. Het eet en drinkpatroon is verder prima en het lichaamsgewicht stijgt ook weer langzaam wat zeker een pluspunt is gezien ik 12 kilo af was gevallen in korte tijd.

Al met al ben ik zeer tevreden over behandelingen en het herstel hiervan. Ik hou thuis dagelijks een dagboek bij met vorderingen. Ik zie hierin het herstel terug. Eindelijk iemand ( jij) gevonden die me van de klachten heeft weten af te halen. Hartelijk dank hiervoor Greet.

Lyme plus de co-infecties slopen langzaam je lichaam. Ik heb het zelf ondervonden en deze vorm van therapie werkt. Ik ben Lyme vrij in 2 behandelingen. Dit was mij in het reguliere circuit niet gelukt.
Een ieder die soortgelijke klachten heeft en/of ook besmet is geraakt met de Borrelia bacterie mag mij benaderen via e-mail. jankeizer2012@hotmail.nl Ik raad een ieder die besmet is met deze bacterie deze therapie aan.

Meer informatie op: www.biolithe.nl

Meer nieuws lezen? Zie de voorgaande ervaringen