Ervaringen

man 41 met Lyme
Door Jan Keizer 41 jaar Juli 2018 heb ik een tekenbeet opgelopen. ( Geen rode kring) In Augustus begonnen de lichamelijke klachten in snel tempo toe t... Lees meer »»
Vrouw met Lyme
In februari 2018 kwam ik via via in contact met Greet van Biolithe. Greet geeft Biofotonen therapie. Eigenlijk geloofde ik er al niet meer in dat ik ... Lees meer »»
Gordelroos
Gordelroos Vorig jaar, na een tweede aanval van gordelroos, bleef ik vage klachten houden. Met name het gevoel, ook letterlijk, niet lekker in mijn v... Lees meer »»
Gordelroos
Vrouw, 62 jaar. Via een andere therapeut ben ik bij Biolithe terecht gekomen. De reden was dat ik jarenlang regelmatig gordelroos had. Soms wel een p... Lees meer »»
MS en Lyme
Mevrouw met MS. Hallo Greet, hierbij een update van de voortgang na de behandelingen. Ik heb in december weer een nieuwe MRI scan gehad. Deze was g... Lees meer »»
Lymeklachten
Greet, Je hebt mij gevraagd na de 2 behandelingen mijn ervaringen te delen. Ruim twee jaar geleden was ik "einde medische behandeling voor ziekt... Lees meer »»
ziekte van lyme
Je had mij gevraagd na de Biofotonen behandelingen mijn ervaringen te delen. Ruim twee jaar geleden kreeg ik "einde medische behandeling voor zi... Lees meer »»
Lyme behandeling
Jonge vrouw, druk gezin. In mei 2013 ben ik door een teek gebeten in mijn nek. De volgende dag werd ik al ziek. Heel erg verkouden en een grieperig ge... Lees meer »»
Lyme
Reactie na lyme behandeling Goedemorgen Greet, Aller eerst de beste wensen voor het nieuwe jaar! Het heeft even geduurd voor ik reageer, maar dat he... Lees meer »»
"Beet"
Reactie van vrouw 45: Het was juli 2000 dat ik een ‘beet’ in de knieholte had. Daar ging ik mee naar de huisarts, want ik wilde dus uit voorzorg ... Lees meer »»
Magnesiumolie
Dag Greet, Het gaat beter met mij. Ik heb meer energie en hoef niet meer overdag nog een keer te slapen/rusten. Ook het flesje magnesium olie is prim... Lees meer »»
Borrelia (Lyme) infectie
Man van 47 jaar met ziekte van Lyme. Eind 2014 kreeg ik meerdere keren last van pijn op de borstkas met uitstraling naar de linkerarm. Volgens de huis... Lees meer »»
Tekenbeet
TEKENBEET. Rode plek achter op m’n kuit. Gaat wel weer over, dacht ik. Na ca. een maand werd m’n onderbeen rood en vooral ook de plek waar ik 10 ... Lees meer »»
Man 79 jaar, Psoriasis.
Enige jaren geleden trad er bij mij een explosie op van huiduitslag in de vorm van roodheid, schilfers, jeuk en ook nog zwelling van de huid. Op een g... Lees meer »»
Man van 56 jaar; Borreliose.
Eind 2013 kreeg ik langzamerhand klachten aan mijn gewrichten (zijnde mijn heupen) en spieren. Ik dacht in 1e instantie aan reumaklachten, omdat ik in... Lees meer »»
Man 44 jaar: eigen bedrijf
Heeft sinds zijn 18e last van netelroos. Het komt 1 of 2 keer per jaar. Meestal een paar weken lang: weekje wel, weekje niet, vaak in october-november... Lees meer »»
Vrouw 40 jaar: hooikoorts
Mijn klachten waren; heel moe, hooikoorts, rugpijn en via via hoorde ik goede verhalen over Biolithe. Ik ben er heen gegaan, met de gedachte baat... Lees meer »»
Jonge vrouw, allerlei klachten
Ruim een maand geleden kwam ik bij je om mijn vaccin tegen de mexicaanse griep te laten ontstoren, wat ik twee jaar geleden heb gehad. Bij het uit... Lees meer »»